Képzések - Gyógymasszőr

Gyógymasszőr OKJ: 5 0913 03 01

Iskolarendszerű esti felnőttoktatás 18 éves kortól, felső korhatár nélkül. Ha szakmát szeretnél, ha pályát szeretnél módosítani, akár most érettségiztél, akár régebben, ha munka mellett szeretnél tanulni, vagy épp munkát keresel, netán egyéb tanulmányaid mellett szeretnél egy érdekes szakmát szerezni, várjuk jelentkezésedet!

AMIT BIZTOSÍTUNK//
  • Diákigazolvány korhatártól függetlenül
  • Családi pótlék 20 éves korig
  • Korszerű tudás
  • Europass bizonyítvány-kiegészítő igényelhető, a választott idegen nyelven, nyelveken

A gyógymasszőr képzés az egészségügy-gyógyászat területén elhelyezkedni kívánók számára nyújt államilag elismert szakmát. A kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben, gyógyfürdőkben, szállodákban, wellness szalonokban, stb. dolgozó gyógymasszőrök egy szakorvos irányításával és felügyeletével végzik munkájukat a betegek, illetve a vendégek gyógyulása és rehabilitációja érdekében. A munkaterület leglényegesebb feladatcsoportjai: gyógy- és frissítő masszázs, hidro- és balneoterápiás kezelések, kommunikáció, adminisztráció és klinikum ismerete, valamint elsősegélynyújtás.

KÉPZÉSI NAPOK//

A hallgatói igényekhez igazítva vagy két hétköznap este 16 órától  (ami lehetővé teszi, hogy akár munka- vagy egyéb jellegű tanulás mellett is részt vehess a képzésen).

Időtartam: 2 tanév

A jelentkezés feltétele: érettségi végzettség

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Kezdés 2021. szeptember 1.

Tandíj: 20.000,- Ft/hó

Vizsgadíj: a mindenkori jogszabálynak megfelelő összeg, melyet a képzés végén, a szakmai vizsgára jelentkezéskor kell befizetni. Jegyzetköltség: önköltséges, (de elektronikus formában is tudjuk biztosítani, mely nem jelent semmilyen költséget).

LETÖLTÉSEK//
JELENTKEZÉS
Személyes és telefonos érdeklődés hétköznap 9 - 17 óráig.